SPONSORZY & PARTNERZY

Serwery gier i WWW Serwery ventrilo Serwery gier serwery www

TABLICA OGŁOSZEŃ

19.11.2011: JailBreak "Kopnij To" - czyli plugin na piłkę na serwer JB [soccerjam]
22.11.2011: FearLex.pl JailBreak - Kopnij To (czyli piłka na serwerze JB - SoccerJam) [FULL HD]
25.11.2011: NOWE IP SERWERÓW CS 1.6
23.01.2012: Ciąg dalszy historii... Czyli historia 12 miesięcy, po 12 miesiącach - 2 lata sieci
10.02.2011: Przegląd regulaminów - czekamy na Twój udział
12.02.2012: Vip widzi więcej - licznik C4
12.02.2012: Konkurs pourodzinowy - pokaż na co Cię stać [reklama]
12.02.2012: Konkursy na DBM - Misja: Wykaż się LVL

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: [TEMAT REKRUTACYJNY] Podania o opiekuna serwera CS 1.6

Boss Strasznego Prawa H@ sieci Awatar Agent
    Mieszka w
    Matrix
    Siła reputacji
    10

[TEMAT REKRUTACYJNY] Podania o opiekuna serwera CS 1.6

INFORMACJE:
    W tym temacie zgłaszają się tylko osoby (bez komentarzy), które chcą kandydować na stanowisko opiekuna serwera CS 1.6.
    Zakres obowiązków, praw, itp znajdziecie w wątku: http://www.fearlex.pl/showthread.php...rwerów-CS-1.6

WZÓR PODANIA:
    Kod:
    Nick na forum: 
    Kandydatura na serwer(y): 
    Ile przebywasz na serwerze(-ach) [h/dzień]:
    Znajomość silnika HLDS [krótki opis. KONIECZNY]:
    Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]:
    Znajomość dodatku AMXX [krótki opis. KONIECZNY]:
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]:
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]:
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]:
    Dlaczego ubiegasz się o opiekuna na konkretnie wskazanych przez Ciebie serwerach [dozwolony dłuższy opis]:
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]:
    Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]:
    Czy posiadasz STEAMA z grą CS 1.6 [T/N]:
    Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]:
    Pytania, problemy możecie zadać w tym dziale w odpowiednim temacie ["Pytania o sprawy reorganizacji"]

LISTA WOLNYCH STANOWISK:

Serwer JB: 2
    Serwer ZM: 1
    Serwer DBM: 0
    Serwer TP: 1
    Ostatnio edytowane przez Agent ; 22.09.2011 o 16:53

Boss Strasznego Prawa Przyjaciel sieci Awatar Eukariot
    Mieszka w
    Tomaszów Mazowiecki
    Siła reputacji
    6

Odp: [TEMAT REKRUTACYJNY] Podania o opiekuna serwera CS 1.6

Nick na forum: Eukariot
    JailBreak @ NiceShoot
    Przed urlopem 1-2 godziny
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 8+
    Poznałem go dogłębnie poprzez serwer testowy, nie wiem co tu pisać,... opisać go czy niemalże skopiować to co jest w wymaganiach i dopisać drugie tyle...
    Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]: 10
    Poznałem dodatek z obu stron poprzez serwer testowy oraz jakieś 333 godzin spędzonych na serwerach...
    10
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]: Troszkę stron w Internecie założyłem, forum 3 zainstalowałem... (przyznaję, 1 przez automat ) mod-y na te fora również... Używam File Zilla albo TotalCMD
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]:
    Uważam, że nadaję się na to stanowisko, a zapał do pracy i chęci posiadam
    Dlaczego ubiegasz się o opiekuna na konkretnie wskazanych przez Ciebie serwerach [dozwolony dłuższy opis]:
    Sieć FearLex.pl zyskiwała popularność dzięki serwerom ZombieMod oraz JailBreak. Niestety serwer JB przeżywał kryzys, jednak jak sam Szefie przyznałeś, podbudowaliśmy go z Gregorem. Mod ten robi się przestarzały... brak nowych map, zmian, innowacji... Brak jest osoby, która nie dopuści do kolejnego kryzysu... Kolejny problem to ogarnięci Admini... jest ich mało... a przy tym, niektórym czasem przychodzą na myśl głupie pomysły...
    Nie pomyślcie, że chcę odbierać Wam prawa... chcę Was edukować, szkolić, pouczać, poprawiać, pomagać Wam gdy macie jakieś problemy z innymi... a w ostateczności karać... Zdarzało się, że odwołania oczekiwały miesiącami na rozpatrzenie… Chciałbym je rozpatrywać precyzyjnie, w możliwie jak najkrótszym czasie… Bardzo dobrze układa mi się współpraca z większością „Załogi forum”. Wiem również, że otrzymanie posady OPK wymagało będzie ode mnie kilku zmian, które określę „kroplą stoicyzmu”.
    Nie będę się rozpisywał, bo myślę, że poniższy cytat nie mojego autorstwa rozwieje wszelkie Wasze wątpliwości.
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Prawo, chemia, broń, informatyka - tylko hobby, nigdy nie chciałem z nią wiązać przyszłości.
    Na samym początku wypadałoby zachować odpowiednią postawę godną osoby zajmującej w sieci, bądź zamierzającej zająć, wysokie stanowisko i się przywitać. Wobec tego: Dobry wieczór. Wielu z was ma o mnie własne zdanie, którego nie mam zamiaru wam odbierać, pragnę za to trochę je uaktualnić, jako że większość po zaszufladkowaniu mnie przestała zwracać uwagę na szczegóły i dobrze jej jest z takim rodzajem bierności wobec innego człowieka. Nazywam się Kamil i chcę pomóc tej sieci podnieść się z problemów z jakimi się boryka. Uważam, że z każdym można się dogadać i każdemu należy się szansa. Chcę powiedzieć, że jestem osobą kulturalną, aczkolwiek niektórzy gracze są tak irytujący, że nerwy puszczają nawet najspokojniejszym. Chrystus także uniósł się gniewem, więc nie wymagajcie od CZŁOWIEKA czegoś czego nie mógł dokonać BÓG w ludzkiej postaci. Obiecuję jednak, iż będę pracował nad sobą, by me wady wyeliminować. Będę dążył do tego, by nikt nie był w stanie wyprowadzić mnie z równowagi, wobec czego każdy ban i każda decyzja zostanie podjęta z zimną krwią(jednakże nie mylcie opanowania z okrucieństwem). Nie będę tolerował łamania regulaminu zwłaszcza w punktach, które są nadzwyczaj poważne i mają daleko idące skutki. Z całą surowością chcę wyplenić hołotę z naszego serwera, tak by pozostali gracze wartościowi i godni tego, by obdarzyć ich zaufaniem. Myślę, że jestem osobą zabawną i miłą. Można ze mną pograć bardzo przyjemnie i na poziomie. Zawsze gram tp wobec czego nikt nie ma pretesji wobec mnie z powodu utrudniania rozgrywki. Pomagam tyle ile mogę, ale chcę robić więcej. Chcę mieć wpływ na to co w sieci jest złe i mieć możliwość eliminowania tego. Opiekun to idealna szansa na ogarnięcie danego serwera i zrobienia na nim porządku, tak w pluginach, mapach itp, jak i w ludziach, gdyż wielu ma nieodpowiednie prawa. Część ma uprawnienia admina, a część w ogóle może wbić na serwie mimo tego, że powinna być zbanowana np. za czity. Na koniec pozwolę sobie na pewną dygresję.
    Razem możemy wszystko, a osobno nic, także proszę przestańcie tworzyć podziały i zacznijcie współpracować. Wyzujcie z serc nienawiść i ponownie przypatrzcie się wnętrzu człowieka, bo może się okazać, że świat nie jest czarny, ani biały, a kolorowy.
    Mimo, że Najtrudniej jest ocenić siebie samego. a ja z trudnościami walczę, nie chcę sam siebie oceniać. Zamieściłem opinię "pewnej" osoby. Jest ona celowo napisana w 1 osobie l.poj.
    Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Wydaje mi się, że wszystko, co chciałem przekazać, zawarłem wyżej.

Mistrz Strasznego Prawa Opiekun JB Awatar A.zasepa
    Mieszka w
    Częstochowa
    Siła reputacji
    3

Nick na forum: A.zasepa
    Kandydatura na serwer(y):JailBreak
    Ile przebywasz na serwerze(-ach) [h/dzień]: w wolne dni kilka godzin w roku szkolnym będzie mniej ok 1h
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]:0
    Znajomość silnika HLDS [krótki opis. KONIECZNY]:Nic o nim nie wiem ale się nauczę.
    Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]:3
    Znajomość dodatku AMXX [krótki opis. KONIECZNY]:Trochę go poznałem.
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]:1
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]:kiedyś zrobiłem kilka stron
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]:Ponieważ myślę że nadam się na to stanowisko.
    Chcę utrzymać poziom serwerów taki jaki jest do tej pory albo i jeszcze lepszy, jak się uda.
    Ponieważ serwer się rozpada coraz mniej osób na nim gra. brak nowych ciekawych rzeczy.
    Pragnę go odświeżyć aby był atrakcyjny dla wszystkich graczy nowych jak i starych którym granie na nim się znudziło.
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: CS, elektronika, programowanie w języku C dla uc
    Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]:Co tu dużo mówić. Każdy ma własne zdanie o mnie gorsze bądź dobre. Nie wnikam w to. Ja wykonuje obowiązki na poziomie średnim( jako admin)
    Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Myślę że to co chciałem wam przekazać to przekazałem tekstami powyżej.

Plany wobec serwera JB:
    -W trakcje projektowania/testowania;

Nieumarły Fearlexa Opiekun ZM
    Admin JB
    Moderator forum
    Global Moderator
    Awatar Ma[L]a.!
    Siła reputacji
    3

Nick na forum: Ma[L]a.!
    Kandydatura na serwer(y): ZombieMod
    Ile przebywasz na serwerze(-ach) [h/dzień]: 2h
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 4Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]: 6
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]: 5Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]: Chciałabym pomagać sieci.
    Dlaczego ubiegasz się o opiekuna na konkretnie wskazanych przez Ciebie serwerach [dozwolony dłuższy opis]: Chcę utrzymywać porządek w sieci a dokładnie w dziale zm... Wiem że Agent ma dużo spraw na głowie, Gregor, Snajperek i czasami Mentos ogarną forum.
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Jazda konna, Cs, zwierzaki

Dziękuję Jery za sygne...

Mieszka w
    Matrix
    Siła reputacji
    10

Cytat Zamieszczone przez Ma[L]a.! Zobacz posta
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 4Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]: 6
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]: 5Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]: Chciałabym pomagać sieci.
    Dlaczego ubiegasz się o opiekuna na konkretnie wskazanych przez Ciebie serwerach [dozwolony dłuższy opis]: Chcę utrzymywać porządek w sieci a dokładnie w dziale zm... Wiem że Agent ma dużo spraw na głowie, Gregor, Snajperek i czasami Mentos ogarną forum.
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Jazda konna, Cs, zwierzaki
    Niekompletne. 24h -> uzupełnienie

Nieumarły Fearlexa Opiekun ZM
    Admin JB
    Moderator forum
    Global Moderator
    Awatar Ma[L]a.!
    Siła reputacji
    3

Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 8
    Znajomość silnika HLDS [krótki opis. KONIECZNY]: Pierwszy raz będę w tym siedzieć, Ale Eukariot mi wszystko wytułamaczył I służy pomocą
    Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]: 8
    Znajomość dodatku AMXX [krótki opis. KONIECZNY]: To samo co wyżej, również Eukariot mi wytułmaczył
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]: 5
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]: Uczę się jeszcze o tym.
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]: Chciałabym pomagać sieci.
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Jazda konna, Cs, zwierzaki ;p
    Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]: Wiem że większość osób mnie poznało z złej strony, albo uwierzyli w plotki... Po tym moim krótkim urlopie się zmieniłam, więc proszę mnie nie oceniać za to co było kiedyś, zmieniłam się.
    Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Przepraszam za problemy
    Ostatnio edytowane przez Gregor ; 11.09.2011 o 20:23

Dziękuję Jery za sygne...

Mistrz Strasznego Prawa
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    0

Nick na forum: `F!$h3R~
    Kandydatura na serwer(y): JB[Jeżeli załapię się na JB,a jak nie,to na TP]
    Ile przebywasz na serwerze(-ach) [h/dzień]: 1-3[czasami troche więcej]
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 9
    Znajomość silnika HLDS [krótki opis. KONIECZNY]: Umię postawić serwer i znam komendy.
    Znajomość dodatku AMXX [skala 0-10]: 9
    Znajomość dodatku AMXX [krótki opis. KONIECZNY]: Nie umiem pisać pluginów(staram się nauczyć),ale umiem je wgrywać,edytować cvary,mam amx na komputerze i wgrywałem pluginy na "New Game".
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]: 6
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]: Znam troche Total Commandera i przez niego będę się łączyć do FTP.
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]: Ponieważ jest to jedyna sieć na której gram dosć długo aby zostać tu Operatorem,i jedyna która ma niepowtażalny urok i wspaniałe serwery. Chcę aby na tej sieci bylo jak najlepiej, chcę też pomóc zwalczać cziterów,pomagać graczom,ogólnie pomagać sieci.
    Dlaczego ubiegasz się o opiekuna na konkretnie wskazanych przez Ciebie serwerach [dozwolony dłuższy opis]: Chcę wnieść coś nowego na serwery,coś co by odświeżyło serwery i zainteresowało graczy którzy by chcieli na serwerach grać,chcę też pomagać rozwijać serwery jak i sieć.Pracę którą będę wykonywał będzie w 100% wykonywana,w miarę moich możliwości (Jeżeli tylko dostanę operatora).
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Elektryka,Informatyka.
    Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]:Jestem miły,pomocny,czasami coś źle zrobie lub powiem.
    Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: wydaje mi się że wszystko wymieniłem wyżej.
    Ostatnio edytowane przez Mentos ; 05.09.2011 o 18:34

Mistrz Strasznego Prawa Tester Map
    Admin JB
    Awatar JustBeFine
    Mieszka w
    Holandia
    Siła reputacji
    3

Nick na forum: wnS.!
    Kandydatura na serwer(y): JailBreak
    Ile przebywasz na serwerze(-ach) [h/dzień]: Około 1h, na 100% jestem na każde wezwanie. Gram jeżeli mam czas.
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 5/10
    Znajomość silnika HLDS [krótki opis. KONIECZNY]: Umiem postawić server
    7/10 Znajomość dodatku AMXX [krótki opis. KONIECZNY]: Umiem edytować pluginy, napisać własny (z pomocą wujka google).
    8/10
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]:Total Commander. Już się nim obsługiwałem jako Tester Map.
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]: Widzę, że administracji jest trudno ogarnąc wszystkie posty na forum. Np. moje podanie. Nikt nie miał czasu go rozpatrzyć.
    Dlaczego ubiegasz się o opiekuna na konkretnie wskazanych przez Ciebie serwerach [dozwolony dłuższy opis]: Lubię JB. Dlatego chcę pomóc w jego rozwoju. Sprowadzić nowych graczy. Dodać jakies nowe fajne dodatki (np. jak tablica zyczen). Gracze lubią mnieć cos nowego na serverze.
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: CS, dziewczyny, muzyka, informatyka
    Lubię pomagać ludziom Jeżeli cos źle zrobię to potrafię się do tego przyzznać.
    Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: -

Adept Strasznego Prawa
    Mieszka w
    Ostrołeka
    Siła reputacji
    0

Nick na forum: SmileE
    Zombie Mod
    Calusieńki Dzień czasem jak są ludzie to i nockę zarwę
    Znajomość silnika HLDS [skala 0-10]: 7/8
    znam komendy, dużo razy stawiałem serwer HLDS
    9/10
    Umiem wgrywać pluginy/mody znam się na cvarach, z pomocą kolegów/internetu napiszę/przerobię swój plugin.
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [skala 0-10]: 10
    Umiejętność obsługi dowolnego programu klienckiego FTP [krótki opis. KONIECZNY]:
    Najczęściej używam Total Commander , robimy nowe połączenie i wchodzimy w cstrike/.../ do scripting dodajemy .sma do plugins .amxx do data/lang .txt do congigs .cfg itd.
    Dlaczego chcesz zostać opiekunem serwerów w sieci FearLex.pl [krótki opis]: Ponieważ mam dużo czasu i swój czas poświęcam na Serwer/forum FearLex.pl
    Ponieważ lubię bawić się w FTP/HLDS. TO był by zaszczyt dla mnie opiekować się serwerem sieci FearLex.pl
    Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Podnoszenie ciężarów(siłownia); FTP(serwery); Informatyka(komputery/strony www.) Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]: Bardzo lubię grać na Zombi Mod Gdyż dużo osób mnie polubiło i dużo osób ja polubiłem, fajnie się z nimi gra Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Jeśli coś pomieszałem to przepraszam, ale dziś od 7.00 na nogach i non-stop komputer potem siłownia 2h i komputer do tej pory
    Ostatnio edytowane przez DNH ; 04.09.2011 o 14:23 Powód: Poprawiłem czytelność posta

Mieszka w
    Matrix
    Siła reputacji
    10

Proszę poprawić czytelność posta. Jeżeli czas edycji minął to wkelić nowego.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni