Czy dostane odpowiedz?
// Bądź cierpliwy. I nie spamuj.
| SERWERY COUNTER-STRIKE 1.6 & TF2 |
| Typ: | Status: | Nazwa serwera: | IP: | Gracze: | Mapa: | Graj: |
| |
|
FearLex.pl [JailBreak]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27015 | 1/16 | jailbreak_recharged_remake2 | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [ZombieMod]+[Human Class|LaserMine]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27016 | 7/22 | zm_office_b2 | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [DiabloMod 201lvl]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27017 | 5/16 | de_fatalzone_winter | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [DeathRun+No AutoBH]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27018 | 1/18 | deathrun_mihario | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [FFA+BF2rank]+[FastDL]+[S/NS] @SerwerHost.pl | 79.133.193.20:27015 | 0/20 | cs_747 | ![]() |
| |
|
[PL] FearLex.pl TF2 FFA [BezLosowychKrytow+BezLosowegoRozrzu | 193.33.177.51:27027 | 0/24 | cp_badlands | ![]() |
| Ilość serwerów: 6 | Sloty zajęte: 14 | Łącznie slotów: 116 |
Czy dostane odpowiedz?
// Bądź cierpliwy. I nie spamuj.
Ostatnio edytowane przez Ma[L]a.! ; 19.11.2011 o 17:28
Nick na forum:nex
Ile przebywasz na forum [h/dzień]:Tera juz duzo więcej bo kompa przeinstalowałem i kolo 2-3h
Znajomość programów graficznych [OPIS+SKALA 1-10: paint, photoshop, corel draw, gimp
Inne: paint-7 Photoscape-8![]()
Dlaczego chcesz zostać grafikiem w sieci FearLex.pl [opis]:Gdyż podobają mi się prace graficzne
Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]:Samochody,komputery,i juz teraz grafik![]()
Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]:Jestem systematyczny w tym co robie![]()
Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]:Będę sie starał dobrze wykonywać swoją pracę))
Przykładowe prace graficzne/ z wykorzystaniem grafiki [minimum 1 <-> maksimum w ramach rozsądku]:http://imageshack.us/content_round.p...upload&newlp=1
Ostatnio edytowane przez Ma[L]a.! ; 19.11.2011 o 19:30 Powód: Poprawa czytelności
Podbijam temat. Proszę też kandydatów o potwierdzenie swojej aplikacji.
Nick na forum: Mateusz
Ile przebywasz na forum [h/dzień]: Ogólnie miało siedziałem ponieważ były ferie lecz to tymczasowe, myślę, że aktualnie wyciągnę 3 godzinki. Wiek: 15
Znajomość programów graficznych [OPIS+SKALA 1-10: paint, photoshop, corel draw, gimp, inne]: Aktualnie pracuje w Photoshopie, dawniej w gimpie![]()
Dlaczego chcesz zostać grafikiem w sieci FearLex.pl [opis]: Mam pewien układ z Gregorem, do społeczności należę długo ... bardzo długo i chciałbym coś dla niej zrobić
Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Planuję zostać skrypterem PHP, PAWN.
Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]: Kto wie, kto nie mam na imię Mateusz oraz jak widać powyżej mam 15 lat. Mieszkam w Poznaniu ... to na tyle o moich danych. Na serwerach FearLex gram prawie od początku, tak wiem długo![]()
Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Moja grafika jest prosta (Piękno tkwi w prostocie) ... moim zdaniem pięknie to wychodzi, nie lubię obrazków przeładowanymi pędzlami bez sensu. Tworze loga do różnych projektów SAMP, oraz tworzę własne style MyBB.
Przykładowe prace graficzne/ z wykorzystaniem grafiki [minimum 1 <-> maksimum w ramach rozsądku]:
Stare logo mojego projektu: http://www.iv.pl/images/98485768780124763648.png
Awatar: http://www.iv.pl/images/25285205709158043561.png
Sygnaturka: http://www.iv.pl/images/74497178969184856376.png
//Jumper : Dbaj o czytelność..
Ostatnio edytowane przez Jumper ; 25.02.2012 o 09:15
Nick na forum: Misiu.
Ile przebywasz na forum [h/dzień]: Będę przebywał po 2h dziennie na forum
Znajomość programów graficznych [OPIS+SKALA 1-10: paint, photoshop, corel draw, gimp, inne]: PhotoShop CS3 6-8/10
Dlaczego chcesz zostać grafikiem w sieci FearLex.pl [opis]: Chciałbym zrobić coś dla sieci, do której niedawno dołączyłem.
Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Piłka nożna, Piłka ręczna, Koszykówka, Grafika, Komputery, Informatyka, Prawo.
Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]: Mam na imię Miłosz i chodzę do 2 gimnazjum. Jak każdy uczeń mam naukę i muszę się uczyć
Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Moja grafika jest prosta i niezwykła. Czasami zrobię pracę, że oczy opadają, a czasami taką, że lepiej zrobi to ten który się w to nie bawi, a więc zależy tood mojego humoru i czy tematyka jest fajna.
Przykładowe prace graficzne/ z wykorzystaniem grafiki [minimum 1 <-> maksimum w ramach rozsądku]:
15oz5hj.jpg33295594.jpg70569520.jpg
Nick na forum: Diger.
Ile przebywasz na forum [h/dzień]: Kilka.
Znajomość programów graficznych [OPIS+SKALA 1-10: paint, photoshop, corel draw, gimp, inne]: PhotoshopCS5 5.
Dlaczego chcesz zostać grafikiem w sieci FearLex.pl [opis]: Bo nawet lubie robić/przerabiać obrazki.
Czym się interesujesz [w skrócie - hasła]: Anime&Manga Coś o sobie [krótko. NIEKONIECZNIE]: Wszysto chyba wszyscy wiedzą.
Inne [gdyby ww. punkty nie pasowały]: Pasuje.
Przykładowe prace graficzne/ z wykorzystaniem grafiki [minimum 1 <-> maksimum w ramach rozsądku]: https://rapidshare.com/files/2748799112/FUBU_4.jpg Troszke maly ale w końcu miał być na spreya![]()
Na twój pogrzeb przyjadą królowie.
Na mój przyjaciele...
Zakładki