Dwadzieścia lat minęło jak jeden dzień - poprawka 20 miesięcy
Skrót miesiąca:- Opracowywania merytoryczno-techniczne na serwer DiabloModPodsumowanie:
- Testy modułów nowego DiabloMod
- Tworzenie nowego DiabloModa+modułów
- Drobne prace na forum
- Wdrożenie stabilnej wersji systemu AdminStats
- Rozpoczęcie składania i określenia kompetencji niektórych stanowisk
- Analiza sytuacji sieci, opracowywanie i wdrażanie nowych rozwiązań
- Prace ogólne przy sieci
- Poprawa bieżących problemów i rozpatrywanie wynikłych spraw
Miesiąc ten można zaliczyć do prac technicznych nad diablomodem. Również ruszyła reorganizacja, która miała mieć nawet dzisiaj jedno z zakończeń (niestety ale praca nad DBM, aby zdążyć z testami szerszymi na weekend nawet opóźniła ten temat, o którym cały czas pamiętałem, ze trzeba się pośpieszyć aby napisać).CO mogę powiedzieć. Jako H@ i główny koordynator chciałbym w końcu zamknąć jak najszybciej 2 rozdziały: nowy diablomod oraz reorganizacja szeroko pojęta. Mimo wielu opinii, ludzi z boku tego są to sprawy łatwe. Lecz ja twierdzę, że nie. Spierać się nie mam zamiaru. Dodam, że na pewno dało by się szybciej to załatwić, lecz nie raz się przekonałem - pośpiech nie popłaca. Z drugiej strony dokładnie ciągle wszystkiego.
Dlatego mimo, iż większości spraw nie widzicie to Wam powiem: działamy aby było lepiej i liczymy, że uda się nam to zrobić jak najszybciej powiążując to z jak najlepszym wykonaniem.
Pisałem o odsłonie DBM możliwe, dla 20-sti. Czas i rpace zjadły. Sklepik? Niestety nie wyszło, lecz myślę, że okolice października się pojawi - wtedy dowiecie się więcej o tym. Konkurs? Ruszy. Niedługo. Lecz ważniejsze są reorganizacja i DBM. Nowy kod reklamy? Pojawił się "mały" problem stąd potrzebuję czasu aby wymyślić skuteczne rozwiązanie. Lecz myślę, że możliwość jest aby do końca września się pojawiły kody - czas pokaże, nie chcę obiecywać.
Dodam jeszcze jedno. Nie tłumaczę się. Miejcie świadomość, że od kilku miesięcy mamy główne cele, lecz codziennie dochodzą tymczasowe prace - czy to poważniejsze czy też nie sprawy.
A piszę to ponieważ sporo działamy, lecz nie wszystko można pokazać![]()
![www.FearLex.pl - Unikalna Sieć Serwerów [serwery cs 1.6 & TF2]](images/misc/fl.png)

20 miechow już ;0

Zakładki