Zacznę od tego ze sory że pewnie nie ten dział ale Dziwnym trafem chyba nie ma żadnego działu gdzie mogę złożyć skargę na osobę z forum.
A więc chce złożyć skargę na "Opiekuna"??? latynosa(straciłeś mój szacunek, więc nawet nie chce mi się klikać tego shiftu).
Powód obrazy: Wchodzi na sb obraża wszystkich psuje atmosferę, raczej tak "Opiekun" się nie zachowuje, prosiłem Cie Agent już ostatnio żebyś coś z nim zrobił, powiedziałeś że go ogarniesz, jak widać nie udało Ci się.
Dowody: Oprócz Świadków(jak i ofiar)
można zobaczyć Archiwum SB.
Ps:
Agent pewnie wiesz że Cie szanuje i lubię ale z przykrością muszę to stwierdzić.
Kiedyś dawałeś sobie lepiej rade, nie wiem czy to wina tego że nagle Snajperek oraz Mentos zrezygnowali(w takich chwilach to nawet za Mentosem tęsknie), czy to coś z tobą.
Jako Kiedyś dobry przyjaciel forum(teraz już może mniej) z całego serca radze Ci znajdź kogoś zaufanego niech Ci pomoże, rozumiem Servery,Forum wiem że to nie jest łatwa robota ale nikt nie mówił ze musisz wszystko sam robić.Jest wiele zaufanych osób(Mala,Jery,DHN itd) wiem ze danych do servera tak nie oddasz wiec server zostaw sobie i opiekuna(ale prawdziwym, a nie fałszywym) założę się ze sporo zaufanych osób jest stanie poradzić sobie jako Mini Admin Forum.My tobie zaufaliśmy może ty tez nam powinieneś, bo FearLex to nie ty,ja,oni.ona,on Fearlex to my pojedynczo jesteśmy słabi,głupi ale razem silni, pewni siebie, i damy sobie rade z wszystkimi problemami.
Teraz niech się dzieje Wola (Boska??)
![www.FearLex.pl - Unikalna Sieć Serwerów [serwery cs 1.6 & TF2]](images/misc/fl.png)

Zakładki