Czy ktoś chciałby coś dodać. Ma nowe uwagi itp.?
| SERWERY COUNTER-STRIKE 1.6 & TF2 |
| Typ: | Status: | Nazwa serwera: | IP: | Gracze: | Mapa: | Graj: |
| |
|
FearLex.pl [JailBreak]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27015 | 1/16 | jail_millenium_issue_b2 | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [ZombieMod]+[Human Class|LaserMine]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27016 | 9/22 | zm_westwood | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [DiabloMod 201lvl]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27017 | 6/16 | de_dust2 | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [DeathRun+No AutoBH]+[FastDL]+[S/NS] @ NiceShoot.pl | 31.186.83.198:27018 | 1/18 | deathrun_4life_rmk | ![]() |
| |
|
FearLex.pl [FFA+BF2rank]+[FastDL]+[S/NS] @SerwerHost.pl | 79.133.193.20:27015 | 0/20 | cs_747 | ![]() |
| |
|
[PL] FearLex.pl TF2 FFA [BezLosowychKrytow+BezLosowegoRozrzu | 193.33.177.51:27027 | 0/24 | cp_badlands | ![]() |
| Ilość serwerów: 6 | Sloty zajęte: 17 | Łącznie slotów: 116 |
Tak
Nie
Neutral
Czy ktoś chciałby coś dodać. Ma nowe uwagi itp.?
Na nie.
Chcesz sobie wszystkich podporządkować, jesteś impulsywny, a o kulturze to dawno nie słyszałeś.
Czy ktoś chciałby coś dodać, odświeżyć itp.?
Grałem z Tobą pare razy i zauważyłem że bardzo łatwo potrafisz się zdenerwować.Nie jestem pewien czy ogarniesz moderatora.Wiem że admina ogarniasz ale to zupełnie co innego.Nie podoba mi się w Tobie to,że swoje posty zdobywasz za wszelką i cene żeby tylko zdobyć kolejną setke do swojej kolekcji.Zauważyłem to w niektórych twoich postach.Podsunowując jestem na nie.
Komputer:
Intel Inside I5 2.93 ghz , 6gb ram , Radeon HD 6370M 1gb dysk 600 gb
Jak zainstalować plugin AMXX KLIK
Jestem na TAG!- TAK!
-Kulturalny
-Ogarnia forum
-Miły bla bla bla mógł bym pisać tak dalej przez godzine![]()
Ja tu byłem posta również zostawiłem
[PoZdRaWiaM WsZyStKiCh GaMeRóW!]
Jestem na tak . Ogarniasz JB to czemu miał by nie ogarnąć moderatora . Jest miły pomocny i kulturalny .![]()
Jestem na nie.
Mało przebywasz na forum i jesteś niekulturalny.
Jestem na NIE. Wiem że forum ,a serwery to nie to samo ,ale wogóle nie przebywasz na jailbreaku a nawet jak wbijesz na serwa to zmutujesz połowe graczy i sobie wyjdziesz. Nawet na prośby byś ogarnął ct też nie reagujesz (nie zawsze).
Ludzie mnie pytają. Czym jest dla mnie sztuka? Cóż ... Gdybym to wiedział, zachowałbym to dla siebie
Zamykam na życzenie autora.
Dziękuję Jery za sygne...
Zakładki