Event świąteczny na FearLex.pl
W tym roku dość późno trafia do Was ta informacja. Więc myślę, że zaskoczenie tym lepsze.
A co na święta? ^^
Czy to koniec? Nie... Z okazji 23 miesięcy sieci i Świąt łączymy te wydarzenia. Jeszcze dzisiaj postaram się przepiąć pluginy VIPA. Czyli darmowy vip na serwerach FL. Będzie on dostępny dla każdego za darmo. Lecz uwaga. Będą pewne ograniczenia. Np. darmowy VIP nie będzie obejmował slota gratis czy magicznego markera. Ze względów technicznych itp.
- JailBreak:
- Model CT - mikołaj
- Roundsound świąteczny
- Podglądowe zdjęcie:
- ZombieMod:
- Czapka mikołaja dla zombiaków i humanów
- Roundsound świąteczny [obecnie ciut nie funkcjonuje, lecz postaram się go uruchomić do końca]
- Mapa przygotowana specjalnie dla sieci - zm_christmas_fearlex przez Zielonego [brawa się należą]
- Podglądowe zdjęcie:
- DiabloMod:
- Roudnsound świąteczny
- Śnieg
- Bomba choinkowa
- Podglądowe zdjęcie:
Kiedy VIP? Jeżeli się uda to jeszcze dzisiaj. Czyli 23.12. Do kiedy? Na pewno prędzej niż 26.12 nie wygaśnie. Myślę, że pierwsza możliwa data to 27.12. Lecz nie wykluczam późniejszej.
Jeszcze mało. No to mała zapowiedź. O ile uda się przygotować plugin fajerwerek będzie on dostępny na serwerze dla graczy.Lecz tutaj nie obiecuję, gdyż zeszły rok pokazał, iż sporo by trzeba było zmieniać, a w sieci jest masa ważnych spraw do załatwienia.
Temat zastawiam otwarty. Można komentować, dyskutować itp. Sama kwestia 23 miesięcy sieci będzie poruszona w innym wątku.
P.S. Event świąteczny będzie trwał gdzieś do około 06.01. Możliwe jest skrócenie/przedłużenie.
P.S.2. Wszystkie nowe pliki są wrzucone na FastDL. Przetestowałem pobieranie z każdego serwera. Działa.
Życzymy Wesołych Świat i przyjemnej gry.
![www.FearLex.pl - Unikalna Sieć Serwerów [serwery cs 1.6 & TF2]](images/misc/fl.png)

Lecz tutaj nie obiecuję, gdyż zeszły rok pokazał, iż sporo by trzeba było zmieniać, a w sieci jest masa ważnych spraw do załatwienia.

.

.

Zakładki