23.12.2011 - 23 miesiące sieci![]()
Skrót miesiąca:- Opracowywania merytoryczno-techniczne na serwer DiabloModPodsumowanie:
- Wgranie mapy na serwer ZM
- Kwestie reorganizacji - plany, działania, wdrażanie pomysłów, itd
- Analiza sytuacji sieci, opracowywanie i wdrażanie nowych rozwiązań
- Wprowadzenie eventu świątecznego [początki]
- Poprawa bieżących problemów i rozpatrywanie wynikłych spraw
- Plany, analiza, rozmowy na temat struktury posady GM, kandydatów
- Przygotowanie wstępnego projektu dotyczącego GM'ów
- Inne co zapomniałem wymienić
- Analiza sytuacyjna serwerów
- Zmiana IP serwerów
- Zbieranie screenów do reklamy serwerów
- Opracowanie nowej reklamy [pozostały kody pod inne silniki]
23 miesiąc istnienia sieci był również poświęcony głównie reorganizacji. Wysoki szczebel. Udało się przygotować, opracować zarówno posadę Gm'ów jak i H@. Omówione i pierwsze wybory są przy posadzie GM. Tak więc w 24 miesiącu działalności sieci można spodziewać się dokończenia reszty rang. Tych wysokich i "mniej".
Niestety trochę z powodu bieżących spraw DBM został odsunięty w pracach. Lecz przyglądałem się bieżącym pracom i tym co pozostało. Myślę, że dzięki kończącej reorganizacji teraz będzie można ruszyć pełną parą. I to nie tylko z serwerem DBM.
Bo chciałbym również zapowiedzieć, że planujemy reaktywację serwera DR oraz TP. Nie koniecznie ten sam mod. Trwają już prace przygotowawcze dla tych serwerów. na razie są to sprawy mocno ogólne. Lecz jeżeli plany się powiedzą, to już niedługo będzie można na tych serwerach pograć. Jednak sporo zależy od sytuacji przygotowań [techniczne, merytoryczne, finansowe, itp].
Pisałem także o konkursie. I tutaj ruszymy na dniach z jakimś/jakimiś. Bo niestety się odwlekało to ciągle. Lecz z drugiej strony postaram się, aby nagrody nei były takei nudne. Lecz też nie liczcie na zbyt dużo, bo większy konkurs to będzie na urodziny.
Sam temat napisany z sporym opóźnieniem, ze względów czasowych.
![www.FearLex.pl - Unikalna Sieć Serwerów [serwery cs 1.6 & TF2]](images/misc/fl.png)

. Zobaczymy co przyniesie rok 2012.

Zakładki