Dostałem automatycznego maila.
Obecnie wykorzystaliśmy dość sporo transferu. Zgodnie z obserwacjami i analizą spowodowane to jest nagłym [po operacjach promujących i pozycjonujących sieć itp.] wzrostem odwiedzin, zainteresowania forum itp. Z moich prostych wyliczeń wynika, że zabraknie go [transfer] w obecnym tempie za jakieś ~2dni. Nawet możliwe w dół, czyli poniżej 2.
Ponieważ dokupywanie transferu [opłata za przekroczenie] nie jest opłacalne i przy obecnym zapotrzebowaniu najrozsądniejsze jest przejście na wyższy pakiet trzeba nad tym pomyśleć.
I tutaj kwestia pewnie będzie dopłaty - bo myślę, aby to uregulować na rok od razu.Jeszcze nie kontaktowałem się z firmą co i jak dokładnie.
Lecz jeśli ktoś byłby w stanie dokonać obecnie przelewu - jakiekolwiek kwoty proszę o pilny kontakt. Sprawa dość dużej wagi bo bez forum dość ciężko będzie funkcjonować.
Prawdopodobnie z moich szacunkowych danych jest to kwestia kilkudziesięciu złotych. Może 50, może 60. i to powinno uregulować i ustabilizować sytuację na cały rok.
Tak więc mam nadzieję, że mimo tego okresu [niestety trochę wydatków było i obecnie ledwo na serwery się udaje nazbierać - jak w zeszłym roku o dziwo sytuacja] znajdą się osoby, które jakoś będę mogły wspomóc sytuację.
![www.FearLex.pl - Unikalna Sieć Serwerów [serwery cs 1.6 & TF2]](images/misc/fl.png)

Odpowiedz z cytatem

Zakładki